Josep Sabaté

Alcalde, regidor d'educació, hisenda i seguretat ciutadana
Josep Manel Sabaté i Papiol és l'actual alcalde de Castellvell del Camp
per Esquerra Republicana de Catalunya.
Experiència:
5 anys com a alcalde
Email:
ajuntament@castellvelldelcamp.cat
Telèfon:
977 85 50 08

Presentació

Benvolguts castellvellencs i castellvellenques,

Benvinguts a la nostra web municipal, un espai per garantir el vostre accés a la informació d’una manera fàcil i intuïtiva. Hi trobareu l’actualitat del municipi i també informació sobre la nostra història, cultura i entorn. Espero que sigui una eina útil per realitzar els vostres tràmits i contactar amb l’ajuntament sempre que ho necessiteu.

Des d’aquesta finestra descobrireu el nostre estimat poble, el qual té un gran patrimoni arquitectònic, cultural i natural: el poblat ibèric, el turó amb l’ermita de Santa Anna, el nucli antic, l’església parroquial d’estil neoclàssic o el seu entorn natural de gran bellesa entre altres atractius. Som un poble d’extensió petita, però amb un emplaçament privilegiat que fa de Castellvell una localitat de referència al Baix Camp i un lloc amb encant per viure-hi.

Castellvell del Camp, amb la seva història, cultura, festes i tradicions, és un municipi rural que ha sabut mantenir la seva identitat i n’estem molt orgullosos perquè aquests trets especials ens converteixen en un municipi únic. Som persones obertes, acollidores i cordials que volem compartir amb la gent que ens visita tot el millor que Castellvell pot oferir, com ara les nostres rutes per practicar el senderisme i el ciclisme, activitats molt populars entre els nostres veïns de la comarca.

Des de l’Ajuntament de Castellvell encarem una nova etapa en què volem que els veïns i veïnes participeu del govern del poble i per això apostem per la transparència. Aquest portal és el finestral on tots vosaltres sabreu tot el que esdevé al consistori i podreu fer les vostres aportacions.

Com a alcalde, us animo a visitar aquesta web i col·laborar enviant les vostres propostes o suggeriments per dinamitzar el nostre poble i convertir-lo en un lloc encara millor.

Una abraçada,
Josep Manel Sabaté i Papiol
Alcalde de Castellvell del Camp