Caminar i explorar és un gust per a tothom

A Castellvell també hi tenim varies rutes per poder explorar a l’abast de tothom, aptes per als més petits i per als més experts. A continuació us presentem un total de quatre rutes.

Ruta verda: pel Camí de Prades

Durada aprox.: 3 hores (9 km)

Sortida a la Plaça de la Font Nova direcció al Picarany pel Camí de Prades, on es podrà enllaçar amb la ruta vermella (Rouredes) i més endavant amb la ruta morada (Collet de Sant Joan). Més endavant trobarem l'Alzina del Llamp cap a la Riera del Salt, trobant al costat esquerra el mas de Rabassó direcció cap al Coll del Perelló, on podran enllaçar amb la ruta blava (Pedreres) en direcció cap al poble novament.

Ruta vermella: per les Rouredes i Els Sovians

Durada aprox.: 2 hores (6,8 km)

Sortida a la Plaça de la Font Nova direcció al Coll del Perelló, passant pels Sovians (punt més alt del terme a 476 m), baixant cap al Pi de la Catalana, seguint per la Roureda i cap al poble pel Camí de Prades.

Ruta blava: per les Pedreres

Durada aprox.: 1 h. 45 min. (6,5 km)

Sortida de Castellvell en direcció al pont de l'Espinós, pel Camí de Monterols, on trobarem la Pedrera del Còbic en direcció el Coll del Perelló, on es podrà enllaçar amb la ruta verda (Camí de Prades) en direcció a la Plaça de la Font Nova.

Ruta morada: Collet de Sant Joan

Durada aprox.: 2 h. 15 min. (8 km)

Sortida cap al Mas del Víctor fins al Collet de Sant Joan i de tornada podrem enllaçar-la de nou amb la ruta verda (Camí de Prades) en direcció a la Plaça de la Font Nova.