L'aigua, un bé comú

L’aigua és un bé escàs i mal distribuït que ha de ser gestionat sota principis de professionalitat, rigor i excel·lència. El nostre municipi és un clar exemple d’una necessària modernització que passa per una nova forma d’entendre l’administració dels recursos hídrics.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Castellvell del Camp va desenvolupar el 2008 un Pla Director de l’Aigua que ha de resoldre l’increment de la demanda d’aigua a la població motivat pel constant creixement demogràfic que estem vivint. Plantejant solucions efectives als col·lapses i avaries en la xarxa que s’han anat donant en els darrers anys.

Aquesta decisió implica que a partir de l’1 de gener de 2009 la societat pública comarcal Serveis Comarcals Mediambientals, S.A. (SECOMSA) i l’empresa Sorea del grup Agbar siguin les encarregades de dur a terme una gestió professional i de qualitat dels serveis municipals relacionats amb l’aigua. El seu coneixement especialitzat i la trajectòria en l’àmbit que les avala són garantia d’haver pres una decisió correcta en confiar-los-hi la responsabilitat de la distribució i el manteniment de l’aigua a totes les llars i instal·lacions del municipi.

A partir del mes de maig del 2014 l’empresa Secomsa Aigües, S.L. ha passat a denominar-se Comaigua, S.L.

Per a més informació us deixem a continuació les dades d’interès

Atenció al públic a l’Ajuntament de Castellvell del Camp

  • Tots els divendres, de 10:00 a 14:00
  • Atenció 24 hores (avaries): 900 100 342
  • Atenció al client: 900 100 341

Més informació: https://comaigua.cat/