Recollida de mobles i andròmines

El servei de recollida de mobles i andròmines és un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament de Castellvell del Camp per a particulars.

Aquest servei us permet sol·licitar la recollida de mobles i trastos vells voluminosos (electrodomèstics, matalassos, somiers, etc…), davant del vostre domicili o bé en una adreça determinada i especificada a la sol·licitud.

  • Cal deixar els mobles i trastos vells davant de la porta de casa o al punt on s’hagi acordat, abans de les 8 del matí del dia de la recollida. Cal deixar-los a la vorera, on no molestin i permetin el pas de persones.
  • No es recullen trastos o estris que no siguin voluminosos i es puguin transportar amb facilitat en un vehicle privat (roba, planxes, torradores, mànegues de jardí, etc…).
  • No es poden deixar objectes de vidre ni miralls ni objectes punxants que comportin perill per als usuaris de la via pública.
  • No es recullen andròmines corresponents a reformes de la llar (parquets, sostres, runa, restes de lavabos, cuines, portes, marcs de finestres…).
  • No es recullen uralites, neumàtics o rodes.
  • No es recullen taules de ciment de jardí.

Horari

Les recollides es realitzen els dilluns a partir de les 08:00 hores del matí.

Sol·licitud

Per demanar el servei pot trucat al telèfon 977 85 50 08 o fer la sol·licitud des de l’apartat de tràmits i gestions de la pàgina web de l’Ajuntament. En qualsevol cas, caldrà tindre la confirmació per part de l’Ajuntament abans de deixar els mobles o trastos al carrer. 

Per qualsevol dubte respecte a aquest servei, podeu trucar a l’Ajuntament en horari d'atenció al públic.